BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Swinging Funfares

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van Swinging Funfares, Blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Swinging Funfares nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Swinging Funfares, Blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Swinging Funfares boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Swinging Funfares.


Biografie / informatie over boekingen van Die Swinging Funfares

Of het nu eigen nummers, internationale chart-breakers, carnaval-hits, of Apresski-hits zijn, die Swinging Funfares verlaten het evenement niet zonder de gevraagde toegiften van een uitbundig publiek! Een perfect afgestemde Big-Band-Sound, ondersteund door uitstekende vocalisten en solisten, beloofd van ieder optreden ‘vuurwerk’ te maken. De Swinging Funfares zorgen voor een origineel en muzikaal concept . Met diverse TV-optredens en tournees in binnen- en buitenland maken zij ieder show tot een happening.

Wenst u meer informatie over Swinging Funfares?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Swinging Funfares? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Swinging Funfares boeken, Swingen Funfares inhuren, boekingen Swingen Funfares, prijs Swingen Funfares, optreden Swingen Funfares, Swingen Funfares buchen, preis Swingen Funfares, management Swingen Funfares, impressum Swingen Funfares, gage Swinging Funfares

Meer informatie over Swinging Funfares

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Swinging Funfares zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Swinging Funfares is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Swinging Funfares. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Swinging Funfares te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Swinging Funfares