BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Luftflotte

Lucht acrobatiek

Genre

Dansgroepen

Speelduur

1 x 20 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

foto van Die Luftflotte, oktoberfest dansgroep bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Luftflotte nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Die Luftflotte, oktoberfest dansgroep bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Luftflotte boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Luftflotte.

Biografie / informatie over boekingen van Die Luftflotte
De geschiedenis van Die Luftflotte ligt ergens in 1926 waar verschillende Duitse verenigingen zich bij elkaar gooien om zo een carnavalsgezelschap op te richten. Zoals vele Duitse carnavalsverenigingen, moest ook deze een eigen Tanzcorps hebben; deze werd opgericht nog geen jaar later, in 1927. De eerste optredens kwamen bijzonder goed aan bij het publiek, zeker door de mooie blauwe uniformen van de jonge dansers, in die tijd enkel nog mannen. Niet veel later werd de club gecompleteerd met vrouwelijke leden. Na een heroprichting in 1988 bestaat de club anno vandaag de dag uit bijzonder goed getrainde dansers en danseressen die uw carnavalszitting, oktoberfest, bierfest of evenement tot een hoogtepunt brengen! 

Wenst u meer informatie over Die Luftflotte?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Luftflotte? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Tollität Luftflotte boeken, Tollität Luftflotte inhuren, boekingen Tolltet Luftflotte, carnaval dansgroep Tolltet Luftflotte, prijs Tollität Luftflotte, agentur Tolltet Luftflotte, management Tolltet Luftflotte, Ansprechpartner Tolltet Luftflotte, artiestenbureau Tolltet Luftflotte, artiestenburo Tollität Luftflotte

Meer informatie over Die Luftflotte

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Luftflotte zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Luftflotte is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Luftflotte. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Luftflotte te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Luftflotte