BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die A.D.H.D. Discoshow

Euh, wass??

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Die A.D.E.H Discoshow, DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die A.D.H.D. Discoshow nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die A.D.E.H Discoshow, DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl
Persfoto van Die A.D.E.H Discoshow, DJ's bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die A.D.H.D. Discoshow boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die A.D.H.D. Discoshow.

Biografie | informatie over boekingen van Die ADHD Discoshow
Tja, wat moeten we hier nou van zeggen? Deze DJ kon zijn Duitse discoshow niet bondiger onder woorden brengen dan dit. Dan maar een naam zoals anderen hun show omschrijven: Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow! Het geeft alles al aan; deze geoutilleerde Duitse DJ maakt er één dolle bende van op het podium als het gaat om (foute) Duitse feestjes! Alle mooie, toffe, foute, blitse en overgetelijke Duitse hits worden in de 240 minuten durende show gedraaid. 


Is het voorspelbaar? Nee. Draait men enkel schlagers? Nee. Maar voor de rest draait hij alles wat hem voor de voeten komt! Alles door elkaar, met interactie en met humor! Tel hier een typisch Duits sfeertje bij op en jouw Oktoberfest, Bierfest of Mallorca party is compleet! Dit allegaartje is ook de reden dat ze al jaren op vele Oktoberfesten en zwarte cross te zien zijn! Die A.D.H.D. Discoshow is zowel als 'solo' of als 'duo' te boeken. Tegen een kleine meerprijs komen ze zelfs met hun eigen Tiroler hut! Informeer vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden!

Wenst u meer informatie over Die A.D.H.D. Discoshow?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die A.D.H.D. Discoshow? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow boeken, prijs Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow, inhuren Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow, artiestenbureau Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow, artiestenburo Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow, Oktoberfest Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow

Meer informatie over Die A.D.H.D. Discoshow

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die A.D.H.D. Discoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die A.D.H.D. Discoshow is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die A.D.H.D. Discoshow. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die A.D.H.D. Discoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die A.D.H.D. Discoshow