BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Dirndl

Schön, Super, Toll und gans net...

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van DJ Dirndl bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt DJ Dirndl nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van DJ Dirndl bij OktoberfeestArtiesten.nl

DJ Dirndl boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Dirndl.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Dirndl
DJ Dirndl is voor de kenner van het Oktoberfest inmiddels geen onbekende meer. Zij is de vaste Resident-DJ  van het Oktoberfest in Sittard, een mega evenement met 200.000 bezoekers. Zij heeft het podium al gedeeld met menig bekende Schlagerartiest en heeft oneindig maal 'haar' Festzelt doen 'schunkeln'. Als absolute kenner van Duitstalige muziek staat zij dan ook te boek als got-to-have DJ op elk Oktoberfest. Van Schlager tot Neue Deutsche Welle, van Volkstümlich tot Rammstein. DJ Dirndl maakt van elk feest eine Supertolle Party en dus ook bij u! DJ Dirndl: Unbeschreiblich Weiblich!
 

Wenst u meer informatie over DJ Dirndl?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Dirndl? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Dirndl huren, DJ Dirndl inhuren, DJ Dirndl boeken, boekingen DJ Dirndl , artiestenbureau DJ Dirndl, artiestenburo DJ Dirndl , prijs DJ Dirndl , boekingskantoor DJ Dirndl

Meer informatie over DJ Dirndl

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Dirndl zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Dirndl is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Dirndl. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Dirndl te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Dirndl