BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Freddy Funkelstein

Wir sagen Funkeln und Schunkeln

Genre

DJ's

Speelduur

4 uur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto van Freddy Funkelstein DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt DJ Freddy Funkelstein nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Freddy Funkelstein DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

DJ Freddy Funkelstein boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Freddy Funkelstein.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Freddy Funkelstein
Vraag een willekeurige Nederlander of hij Freddy Funkelstein kent, en hij zal je een vreemde blik toezenden. Natúúrlijk kent hij Freddy Funkelstein niet. Niemand kent Freddy Funkelstein! Maar toch kun je onmogelijk om hem heen en is hij al jarenlang de meest succesvolle Duitse DJ in zijn geboortedorp Büttgen, nabij Düsseldorf. Freddy Roberto Funkelstein werd geboren op 31 oktober 1969 in Büttgen. 

Op zijn twaalfde besloot Freddy dat hij DJ wilde worden. In een Schaufenster had hij een hoofdtelefoon gezien en vond dat prachtig. Op de Hochbrau-grundschule in Düsseldorf specialiseerde hij zich in 'consumptieve technieken' en in het weekend werkte hij in eine Bierstube als DJ. Aansluitend volgde hij een opleiding in München aan de Bier- und Wurstvakschool “Sankt Moritz”. In 1990 startte Freddy’s professionele DJ carrière met het winnen van de Nationale Deutsche Volkstümmliche DJ-competitie, waar Freddy een overtuigende Oostenrijkse geitenherder wist neer te zetten. Vele optredens volgden, maar het grote succes bleef vooralsnog uit. Dit is nog steeds niet veranderd. 

Sinds 1998 is Freddy Funkelstein een zeer toegewijde ambassadeur van de Duitse Schlager. Met zijn unieke manier van plaatjes draaien vraagt hij aandacht voor deze speciale muziek. Ook tijdens zijn optreden staat Freddy altijd samen met zijn publiek stil bij het werk van o.a. Heino & Costa Cordalis. DJ Freddy Funkelstein draait vooral die beste Deutsche Schlagers, Aprés Ski-bomben, Alte und Neue Deutsche Welle, Giganten der Blasmusik en alles kan naar wens afgewisseld worden met de klappers uit jaren 50,60,70,80,90,00 tot nu!

Wenst u meer informatie over DJ Freddy Funkelstein?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Freddy Funkelstein? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Freddy Funkelstein boeken, DJ Freddy Funkelstein inhuren, DJ Freddy Funkelstein prijs, artiestenburo DJ Freddy Funkelstein, artiestenbureau DJ Freddy Funkelstein, management DJ Freddy Funkelstein, kosten DJ Freddy Funkelstein, Oktoberfest DJ Freddy Funkelstein, Schlager DJ Freddy Funkelstein, Schlagerartiest DJ Freddy Funkelstein, prijs DJ Freddy Funkelstein

Meer informatie over DJ Freddy Funkelstein

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Freddy Funkelstein zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Freddy Funkelstein is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Freddy Funkelstein. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Freddy Funkelstein te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Freddy Funkelstein