BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Max Kaiser

De zingende Oktoberfest DJ

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Max Kaiser, Duitse feest DJ voor uw bierfeest, Oktoberfest of Duitse feestavond

U kunt DJ Max Kaiser nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Max Kaiser, Duitse feest DJ voor uw bierfeest, Oktoberfest of Duitse feestavond

DJ Max Kaiser boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Max Kaiser.

Biografie/informatie over boekingen van DJ Max Kaiser
DJ Max Kaiser is úw Oktoberfest-DJ bij uitstek! Als rasechte 'Volksmusik kenner' draait DJ Max Kaiser uw Oktoberfest tot een hoogtepunt! DJ Max Kaiser is geen doorsnee DJ; doordat hij is opgegroeid met Duitstalige muziek en hij als muzikant bij o.a. Palemiger Spatzen, Anseltaler, Claudia Ansel heeft gespeeld, heeft hij alle uithoeken van ons land wel gezien. Deze Duitse Feest DJ weet precies met welke hits hij uw oktoberfest in optimale sferen kan krijgen, en waar mogelijk zingt hij zélf een potje mee!
Waar zie je dat nog?
Of het nu hits zijn voor de jeugd of de plaatjes der herkenning voor het oudere publiek; DJ Max Kaiser draait ze allemaal! En wist je dat hij ook te boeken is als presentator / moderator? Wellicht zoek je de combinatie; een DJ die uw artiesten aan- en afkondigt? We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

 

 

Wenst u meer informatie over DJ Max Kaiser?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Max Kaiser? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Max Kaiser boeken, prijs DJ Max Kaiser, DJ Max Kaiser inhuren, Drive inn show DJ Max Kaiser, artiestenburo DJ Max Kaiser, artiestenbureau DJ Max Kaiser, gage DJ Max Kaiser, Oktoberfest DJ Max Kaiser, Duitse DJ Max Kaiser, presentator Max Kaiser, moderator Max Kaiser

Meer informatie over DJ Max Kaiser

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Max Kaiser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Max Kaiser is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Max Kaiser. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Max Kaiser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Max Kaiser