BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Otto Wunderbar

Dé Après-Ski DJ uit duitsland!

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 45 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Otto Wunderbar DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt DJ Otto Wunderbar nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Otto Wunderbar DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

DJ Otto Wunderbar boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Otto Wunderbar.

Biografie | informatie over boekingen van DJ Otto Wunderbar
Welkom bij de meest geboekte Oktoberfest DJ van Nederland!
Wie kent hem niet? Otto Wunderbar draait alle hits aus der Heimat. Of het nu de Schlagerhits zijn uit de 70-80’er jaren of de Aprèsski-hits van nu, met DJ Otto Wunderbar wordt het Party ohne ende!
De uitbaters van feestlocaties hebben DJ Otto Wunderbar tegenwoordig naar de kelder verplaatst om te voorkomen dat het dak er letterlijk en figuurlijk af vliegt!

Er is waarschijnlijk geen feesttent waar DJ Otto Wunderbar niet heeft gedraaid! Van exclusieve Privat Party naar Oktoberfest tent en van feestzaal tot het Grosse Coen und Sanderfest in een overvolle Heineken Music Hall! Otto Wunderbar ist nicht enkel ein normaler DJ, hij ist eine Total Erfahrung! Hij draait, hij danst, hij springt, hij zingt en weet hierdoor elke locatie om te toveren tot een waar PartyParadies! DJ Otto Wunderbar is klaar om ook voor ú de allergrootste hits te draaien. Singen sie mit: Wunderbar, Wunderbar!

Wenst u meer informatie over DJ Otto Wunderbar?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Otto Wunderbar? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Otto Wunderbar boeken, boekingen Otto Wunderbar, artiestenbureau Otto Wunderbar, artiestenburo Otto Wunderbar, prijs Otto Wunderbar, boekingskantoor Otto Wunderbar, Schlager DJ Otto Wunderbar, Oktoberfest DJ Otto Wunderbar, Duitse DJ Otto Wunderbar, Apres-ski DJ Otto Wunderbar, Apres-ski DJ Otto Wunderbar, Duitse act Otto Wunderbar

Meer informatie over DJ Otto Wunderbar

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Otto Wunderbar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Otto Wunderbar is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Otto Wunderbar. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Otto Wunderbar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Otto Wunderbar