BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Tony Schumacher

Ein Gentleman als DJ

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Tony Schumacher, DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt DJ Tony Schumacher nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Tony Schumacher, DJ bij OktoberfeestArtiesten.nl

DJ Tony Schumacher boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Tony Schumacher .

Biografie / informatie over boekingen van DJ Tony Schumacher
DJ Tony Schumacher draait de Duitse Schlagers van het beste soort, is niet vies van Neue Deutsche Welle, en is altijd wel te porren voor wat Après-Ski hits. Afgewisseld met Duitstalige varianten van bekende hits en andere tolle verrassingen zorgt hij voor een échte Bombe stimmung op de dansvloer. Der Tony is met zijn foute bril, blonde haardos en maatwerkpak een 'beetje' anders. 

Daarnaast is hij gek van spelletjes: met zijn ‘Deutsche Musik Bingo’, z’n hilarische ‘Deutsche Sachen Bingo’ en het interactieve ‘Wer Von Der Drei’, waarbij het aanwezige publiek de muziekkeuze uitkiest, zorgt hij voor extra schwung. Altijd gesteven en gestreken en bekend als ‘Der Gentleman’,  is hij naast DJ en Quiz Master ook de sympathieke presentator die zijn Duitse gastartiesten introduceert en aankondigt. Zoals hij zelf zegt: mitmachen und die voetjes vom Flur!

Wenst u meer informatie over DJ Tony Schumacher ?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Tony Schumacher ? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Tony Schumacher boeken, DJ Tony Schumacher inhuren, DJ Tony Schumacher boekingen, prijs DJ Tony Schumacher , Duitse DJ Tony Schumacher, Tiroler feest DJ Tony Schumacher, artiestenburo DJ Tony Schumacher

Meer informatie over DJ Tony Schumacher

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Tony Schumacher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Tony Schumacher is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Tony Schumacher . Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Tony Schumacher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Tony Schumacher