BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Allgau Power

Het orkest van Oktoberfest München

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 min

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van Allgäu Power Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Allgau Power nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Allgäu Power Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Allgau Power boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Allgau Power.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Allgäu Power
Bij onze Oosterburen is deze sensatie al lang bekend als topact bij de Oktoberfeesten in München, maar hier nog een goed bewaard geheim: Allgäu Power zorgt voor een uitgelaten feestsfeer en krijgt jong en oud aan het dansen en springen. Een echte Duitse party-knaller, met de beste oude èn nieuwe wereldhits.

Dit vijfkoppige gezelschap kenmerkt zich door de meerstemmige zang en een formidabele podiumpresentatie. Allgäu Power verzorgt voor jullie een muzikale feestreis rond de wereld, startend in Duitsland met echte Allgäu Power-muziek. Als de stemming er lekker in zit vertrek je voor jouw muzikale trip langs o.a. Mallorca, Amerika en Engeland. Van Dirty Dancing tot The Rolling Stones, en van Robbie Williams tot Queen. Ofwel van de hemel tot de hel en terug met grote feesthoogtes! Allgäu Power landt muzikaal uiteindelijk weer in Duitsland en zal de tent dampend achterlaten..

Wenst u meer informatie over Allgau Power?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Allgau Power? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Allgau Power: Allgau Power huren, Allgau Power inhuren, Allgau Power boeken, boekingen Allgau Power, artiestenbureau Allgau Power, artiestenburo Allgau Power, prijs Allgau Power, boekingskantoor Allgau Power

Meer informatie over Allgau Power

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Allgau Power zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Allgau Power is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Allgau Power. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Allgau Power te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Allgau Power