BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Alm Power

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 50 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto Alm Power, boeken bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Alm Power nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Alm Power, boeken bij OktoberfeestArtiesten.nl

Alm Power boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Alm Power.

Biografie | informatie overboekingen van Alm Power
Geen feest zonder Alm Power! Deze 3 ervaren muzikanten zijn per toeval bij elkaar gekomen en zijn niet meer weg te denken van het podium. Met zijn 3-en maken ze elk feest onvergetelijk. De mannen maken er een spetterend optreden van, met een ruim repertoire voelen ze zich snel thuis op elke locatie. Van feesttent, bruiloft tot ander evenement ze laten een onuitwisbare indruk achter.

Stap op deze muzikale achtbaan en laat je meenemen naar de wereld van Duitse slagers, Volkstümliche muziek, Oostenrijkse klanken en vele andere hits.

Wenst u meer informatie over Alm Power?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Alm Power? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Alm Power, Alm Power huren, Alm Power inhuren, Alm Power boeken, boekingen Alm Power, artiestenbureau Alm Power, artiestenburo Alm Power, prijs Alm Power, boekingskantoor Alm Power, bezetting Alm Power

Meer informatie over Alm Power

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Alm Power zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Alm Power is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Alm Power. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alm Power te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Alm Power