BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Alpenparty

Feest rechtreeks uit de Alpen

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

4 sterren

Land

Nederland

U kunt Alpenparty nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Alpenparty boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Alpenparty.


Biografie / informatie over boekingen van Alpenparty

Alpenparty, zo heet de splinternieuwe Spitzenband uit het grensgebied. Deze band uit de omgeving van het Duitse Nettetal (vlakbij de Nederlandse grens), neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel  geven alsof u zelf vanaf de hohe Spitze in de Almwiese rutscht.

10 enthousiaste en semiprofessionele muzikanten maken er met u samen één groot Alpenspektakel van! Vanaf de eerste Oostenrijkse en Duitse klanken zal superband Alpenparty u tijdens het  Oktoberfest met hun Stimmungsmusik meenemen met de allertofste nummers uit de Duitse charts; Duitse schlagers, Duitse disco, Ballermanhits, enfin, U bent alleen nog maar in staat om luidkeels mee te brullen en die Klänge te lessen met heel veel pullen Oktoberfestbier! De band wordt ondersteund met een professionele licht- en geluidsinstallatie. U bent  bij deze gewaarschuwd voor sehr viel Alpenparty plezier!

Wenst u meer informatie over Alpenparty?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Alpenparty? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Alpenparty huren, Alpenparty inhuren, Alpenparty boeken, boekingen Alpenparty, artiestenbureau Alpenparty, artiestenburo Alpenparty, prijs Alpenparty, boekingskantoor Alpenparty, kosten Alpenparty, management Alpenparty, goedkoop Alpenparty

Meer informatie over Alpenparty

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Alpenparty zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Alpenparty is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Alpenparty. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alpenparty te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Alpenparty