BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Anseltaler

Eén van de gezelligste oktoberfest bands!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 min

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Anseltaler, Duitse feestband bij oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Anseltaler nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Anseltaler, Duitse feestband bij oktoberfeestartiesten.nl

Anseltaler boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Anseltaler.


Biografie 
/ informatie over boekingen de Anseltaler
Met "de Anseltaler Party Express" stelt zich een van de gezelligste bands uit eigen land voor. Doordat deze zeven, ieder met hun eigen muzikale achtergrond zich hebben verenigd, is een uit de hand gelopen hobby ontstaan, temeer omdat zij op hun eigen wijze van muziek, de aandacht van publiek weten te trekken en menigeen weet te overtuigen van een gezellig stukje Oostenrijkse muziek, waarvoor zij op veler verzoek enkele nummers op cd hebben uitgebracht, puur om de liefhebbers van hun muziek te plezieren.

Als de Anseltaler met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt dat iedereen van zijn stoel want bij hun optredens kún en wil je gewoon niet meer stil zitten. Dat deze zeven muzikanten inmiddels bekendheid genieten, is te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pircher, Dennie Christian, Thomas Berge, die Klostertaler e.v.a. overtuigd waren van de band en zij gevraagd werden om een muzikale bijdrage te leveren bij concerten van deze bekende artiesten.

De kracht van de Anseltaler is dat zij een heel breed (oktoberfest) repertoire hebben en daardoor eenieder kunnen bedienen! Van Helene Fischer, tot omgebouwde Popnummers in Oberkrainer stijl en typische Schlagers; alles komt voorbij! Als u dus een Duitse feestband zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend en met veel " gaudi " hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de "Anseltaler Party Express" aan het goede adres. Véél plezier, namens de mannen (én vrouw) van de Anseltaler.

Wenst u meer informatie over Anseltaler?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Anseltaler? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Anseltaler Party Express: Anseltaler Party Express huren, Anseltaler Party Express inhuren, Anseltaler Party Express boeken, boekingen Anseltaler Party Express, artiestenbureau Anseltaler Party Express, artiestenburo Anseltaler Party Express, prijs Anseltaler Party Express, boekingskantoor Anseltaler Party Express

Meer informatie over Anseltaler

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Anseltaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Anseltaler is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Anseltaler. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Anseltaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Anseltaler