BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bayernkracher

Uit het Zuidduitse Franken

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van Bayernkracher Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Bayernkracher nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Bayernkracher Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Bayernkracher boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bayernkracher.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Bayernkracher
Professioneel, toegewijd, flexibel en authentiek. Hiermee presenteert zich de nieuwe Oktoberfest band uit het Zuid-Duitse Franken: Bayernkracher! Of het nu gaat om een Oktoberfest, Bierfest, Duitse Feestavond of Tiroler feest? Bayernkracher heeft voor elke gelegenheid het juiste repertoire binnen handbereik. Duitse hits, Volksmusik, Apres-ski nummers, maar ook feestnummers en actueel werk wordt door de band niet geschuwd! Zij zorgen ten alle tijden voor een 'bombe' stimmung! Met een humorvolle live-show, laten ze het publiek de show 'beleven' in plaats van dat ze getuige mogen zijn. Door hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om in no-time het publiek op hun hand te krijgen.

 

 

Wenst u meer informatie over Bayernkracher?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bayernkracher? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Bayernkracher boeken, Oktoberfest band boeken, Oktoberfeest artiesten boeken, Bayernkracher prijs, artiestenburo Bayernkracher, Künstleragentur Bayernkracher, Bayernkracher buchen, management Bayernkracher, Duitse feestband Bayernkracher, Oktoberfeest band Bayernkracher

Meer informatie over Bayernkracher

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bayernkracher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bayernkracher is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bayernkracher. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bayernkracher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bayernkracher