BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bayernmän

Nieuwste sensatie uit Bayern

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van Bayernmän, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Bayernmän nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Bayernmän, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

Bayernmän boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bayernmän.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Bayernmän
Bayernmän bestaat uit muzikanten die allen een jarenlange staat van dienst hebben in het Zuidduitse Oktoberfest genre. Stuk voor stuk sympathieke muzikanten die met ziel en zaligheid op de bühne staan om maar één opdracht te vervullen: een nieuwe betekenis geven aan het woord feest! Het repertoire van Bayernmän is toegespitst op het Oktoberfest of Duitse Bierfest; d.w.z. échte Duitse schlagers, Duitse meezingers, Volksstümlich of ballermann hits. Voeg hier Alpenrock, Apresski en actuele hits aan toe en je hebt een Oktoberfest band pur sang! De band is te boeken voor Oktoberfesten, bedrijfsfeesten, Duitse feestavonden, Open Air events, maar door hun flexibiliteit ook in te passen in cafe's of kleinere zalen. 

Wenst u meer informatie over Bayernmän?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bayernmän? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Bayernmän boeken, Bayernmän inhuren, prijs Bayernmän, Oktoberfestband Bayernmän, Oktoberfeest band Bayernmän, Bayernmän Duitse feestband, management Bayernmän, boekingen Bayernmän, artiestenburo Bayernmän, artiestenbureau Bayernmän, goedkoop Bayernmän, Duitse Schlagerband

Meer informatie over Bayernmän

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bayernmän zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bayernmän is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bayernmän. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bayernmän te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bayernmän