BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bayrische 7

7 Muzikale Deutsche Power vrouwen!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Persfoto van Bayrische Sieben Duitse band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Bayrische 7 nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Bayrische Sieben Duitse band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Bayrische 7 boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bayrische 7.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Bayrische 7
Deze zeven Power Ladies veroveren al sinds 1986 de bühne! Elk optreden heeft als doel om met hun muzikale veelzijdigheid, de vonk over te laten springen op een typisch vrouwelijke manier. Populaire sfeermakers als "Ein Stern", "Das Fliegerlied" en "Viva Colonia" brengen die enige echte Duitse stemming. De solo-optredens, bijvoorbeeld trompet, klarinet, bariton solo en Alpenhoorn, geven het opreden een bijzondere wending.

Tevens bestaat de mogelijkheid van het boeken van de B7-SHOW: Een show-blok vol met bekende titels als 'Simply The Best', een cabaret, een Elvis, en een drum show, evenals de huidige top hits uit de hitlijsten, oldies zoals "Let's have Party", "Stand-by me," hits uit de "Gipsy Kings", evergreens en nog veel meer. Aan elke leeftijdsgroep is gedacht, tijdens een optreden van de "B7" swingt gegarandeerd de hele zaal!

Wenst u meer informatie over Bayrische 7?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bayrische 7? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Bayrische 7 huren, Bayrische 7 inhuren, Bayrische 7 boeken, Bayrische 7 boekingen, Bayrische 7 artiestenbureau, Bayrische 7 artiestenburo, Bayrische 7 Prijs, Bayrische 7 boekingskantoor, Bayrische 7 kosten, Bayrische 7 management, goedkoop Bayrische 7.

Meer informatie over Bayrische 7

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bayrische 7 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bayrische 7 is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bayrische 7. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bayrische 7 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bayrische 7