BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bayrische Music Power

Happy-Power-Party uit Beieren

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

4 x 75 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

U kunt Bayrische Music Power nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Bayrische Music Power boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bayrische Music Power.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Bayrische Music Power (BMP)
Dé happy-power-party-band uit Duitsland! Achter de naam van Bayrische Music Power, -in de volksmond ook wel BMP genoemd-, schuilen zes muzikanten die met hun brede scala aan tophits zowel jong als oud inspireren! Het brede repertoire strekt zich uit van oldie pop, schlagers, alpenrock, tot aan de nieuwste hits. Voor elk wat wils! U bent op zoek naar powerrr? De zes muzikanten doen hun bandnaam eer aan! Bayrische Music Power speelt hits van de Klostertaler, Alpenrebellen, Trenkwalder, Kastelruther Spatzen, Alpentrio Tirol, Schürzenjäger enz.

Om hun publiek nog meer te bieden, heeft deze populaire band hun instrumentarium recentelijk uitgebreid! Het is nu mogelijk, dankzij het geavanceerde geluidssysteem en uitgekiende lichtshow, het publiek nog meer te laten genieten van echte power uit Bayern! Ze staan te popelen om af te reizen naar Nederland!

Wenst u meer informatie over Bayrische Music Power?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bayrische Music Power? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Bayrische Music Power

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bayrische Music Power zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bayrische Music Power is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bayrische Music Power. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bayrische Music Power te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bayrische Music Power