BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bayrischen Hiatamadln

Echte girlpower uit Duitsland

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

4 x 75 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van Bayrischen Hiatamadln Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Bayrischen Hiatamadln nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Bayrischen Hiatamadln Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Bayrischen Hiatamadln boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bayrischen Hiatamadln.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Bayrische Hiatamadln
Zes knappe vrouwelijk muzikanten uit Duitsland presenteren met de sympathieke ondersteuning zangtalent Guntha een avondvullend programma met flinke dosis Oktoberfeest stemming! Dit energieke zevental vermijdt bewust muziek ‘ uit het doosje’ en maakt haar eigen feest met echte muziek zonder elektronische toeters en bellen.

Deze aantrekkelijke vrouwelijke artiesten zijn erg flexibel, en transformeren van traditionele Dirndl mädeln naar feestelijke popsterren in de loop van de avond. Uw Oktoberfeest wordt complete met de bekendste nummers van "DJ Ötzi" "Udo Jürgens", Marianne Rosenberg, Klostertaler en vele anderen. Oberkrainer, Duitse schlagers en duitse partyknaller schallen uit de geluidsinstallatie. Maar… sta er niet van te kijken als u ook hits van Nena, Tina Turner, of zelfs AC/DC voorbij ‘voelt’ komen. Deze temperamentvolle Bayrischen Hiatamadln zetten uw tentfeest letterlijk op de kop!

Wenst u meer informatie over Bayrischen Hiatamadln?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bayrischen Hiatamadln? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Bayrische Hiatamadln: Bayrische Hiatamadln huren, Bayrische Hiatamadln inhuren, Bayrische Hiatamadln boeken, boekingen Bayrische Hiatamadln, artiestenbureau Bayrische Hiatamadln, artiestenburo Bayrische Hiatamadln, prijs Bayrische Hiatamadln, boekingskantoor Bayrische Hiatamadln

Meer informatie over Bayrischen Hiatamadln

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bayrischen Hiatamadln zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bayrischen Hiatamadln is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bayrischen Hiatamadln. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bayrischen Hiatamadln te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bayrischen Hiatamadln