BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Blechblosn

De brutaalste band van Zuid Duitsland

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Blech Blosn, Dé oktoberfest band uit Zuid Duitsland.

U kunt Blechblosn nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Blech Blosn, Dé oktoberfest band uit Zuid Duitsland.

Blechblosn boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Blechblosn.

Biografie | Informatie over boekingen van Blechblos'n
Meer dan 25 jaar Blechblosn.... Dat betekent meer dan 25 jaar podium- en ‘stimmungs’ ervaring. Zeven mannen met tig verschillende instrumenten, die voor elk feestje te porren zijn en geen kans voorbij laten gaan om een feest naar een muzikaal hoogtepunt te brengen! Hun repertoire wordt doo organisatoren en fans als bijna onuitputtelijk beschreven en reikt van de traditionele Beierse oktoberfestnummers (incl. alle facetten van entertainment) tot aan feestmuziek, rockklassiekers en actuele hits. Wanneer onze ritmesectie in actie komt, aangevuld met échte blaasinstrumenten ("Blechblos'n"), dan merkt iedereen dat we niet alleen een "blaaskapel" zijn, maar ook de brutaalste, meest onbeschaamde en veelzijdige band van Zuid Duitsland. Met humorvolle presentaties en een live-optreden doorspekt met gekke showelementen, garandeert de band een supertolle Stimmung! Als het Blechblos'n-feestje begint, maak dan je borst maar nat!

Wenst u meer informatie over Blechblosn?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Blechblosn? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

BlechBlos'n boeken, BlechBlos'n inhuren, boekingen BlechBlos'n, prijs BlechBlos'n, oktoberfest band BlechBlos'n, Duitse band BlechBlos'n, artiestenburo BlechBlos'n

Meer informatie over Blechblosn

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Blechblosn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Blechblosn is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Blechblosn. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blechblosn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Blechblosn