BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Das Tirol Team

Boozz das tirol team

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

max. 2 x 45 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Das Tirol Team, oktoberfestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Das Tirol Team nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Das Tirol Team, oktoberfestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

Das Tirol Team boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Das Tirol Team.

Biografie | Informatie over boekingen ven Das Tirol Team
Stop je nummers als Super Trouper (ABBA), Like a Virgin (Madonna) en Proud Mary (Tina Turner) in een blender met traditionele Oberkrainer en Polka muziek, dan krijg je precies de muziek die Das Tirol Team speelt.. maar dan ook nog eens volledig live! Das Tirol Team is dé nieuwe Oberkrainersensatie van het zuiden. Hun sound is herkenbaar door de nummers van Global Kryner en te vergelijken met de vele Oberkrainer formaties die u alleen in Oostenrijk of Beieren zult horen, maar dan met een verrassende twist tussen Oberkrainer, Pop en Volksmusik. ! Een unieke mix van live popmuziek met een Polka / Oberkrainersaus, maakt hun formatie een unieke act in Nederland. Bent u op zoek naar een unieke live act met een unieke sound, dan bent u bij Das Tirol Team aan het juiste adres!

Vanaf 2020 is de band ook te boeken in XL versie, d.w.z. de huidige bezetting aangevuld met een energieke drummer en basgitarist voor een nóg hoger feestgehalte! Neem vrijblijvend contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen!

Wenst u meer informatie over Das Tirol Team?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Das Tirol Team? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Das Tirol Team boeken, Das Tirol Team inhuren, boekingen Das Tirol Team, oktoberfest band Das Tirol Team boeken, oktoberfeest band Das Tirol Team boeken, duitse feestband Das Tirol Team boeken, gage Das Tirol Team, Duitse feestmuziek van Das Tirol Team, Tiroler muziek van Das Tirol Team, Frühshoppen met Das Tirol Team, Schlagerband Das Tirol Team boeken, schlagerartiesten Das Tirol Team

Meer informatie over Das Tirol Team

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Das Tirol Team zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Das Tirol Team is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Das Tirol Team. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Das Tirol Team te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Das Tirol Team