BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Aufgeiger

Live uit Oostenrijk!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60

Prijsklasse

5 sterren

Land

Oostenrijk

Persfoto Die Aufgeiger oktoberfeest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Aufgeiger nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Die Aufgeiger oktoberfeest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Aufgeiger boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Aufgeiger.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Aufgeiger
"Pep (ofwel een energieshot) für's Volk"- zo omschrijven Die Aufgeiger hun optredens als beste. Dit principe zetten ze neer tot de dag van vandaag, en nog steeds voor de volle 100%. Met een vurige mix van een stevige viool & harmonica sound aan de ene kant, en snappy gitaarklanken aan de andere kant, zetten zij letterlijk ál hun optredens in vuur en vlam. Het feit dat de vier podiumkunstenaars en hun zanger meer dan 15 jaar op podia in Duitstalige landen te zien zijn, danken ze voor een groot deel aan de liefde voor hun muziek, brándende liefde welteverstaan :)

Deze band begrijpt het als geen ander om op een unieke manier een ​​programma samen te stellen voor jong én oud. Het repertoire varieert van zelf gecomponeerde nummers tot bekende Oktoberfest- en Stimmungs-melodieën. Het publiek krijgt de mogelijkheid om eens flink te gaan dansen of uit hun dak te gaan!!

Wenst u meer informatie over Die Aufgeiger?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Aufgeiger? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Aufgeiger boeken, Die Aufgeiger inhuren, oktoberfest Die Aufgeiger, artiestenburo Die Aufgeiger, artiestenbureau Die Aufgeiger, Agentur Die Aufgeiger, gage Die Aufgeiger, prijs Die Aufgeiger

Meer informatie over Die Aufgeiger

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Aufgeiger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Aufgeiger is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Aufgeiger. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Aufgeiger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Aufgeiger