BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Draufgänger

Muzikale Waaghalzen!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Oostenrijk

Persfoto van Die Draufgänger Oostenrijkse feestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Draufgänger nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Draufgänger Oostenrijkse feestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Draufgänger boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Draufgänger.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Draufgänger
Een Oostenrijkse Oktoberfestband. Fout: Een Oostenrijkse Oktoberfestband mét zangeres! Sinds hun kindertijd spelen de meeste van hen al samen. Ze kenden elkaar van de muziekschool en waren tussen de negen en elf jaar oud toen ze begonnen samen muziek maken. Slechts zes jaar later, in 2007, kwam de band in de finale van de Grand Prix der Volksmusik als de jongste band van Grand Prix geschiedenis!

Oefening baart kunst, wil men een meester te worden. Die Draufgänger zijn échte meesters vandaag ofwel Master of Party! Als de band op het podium staat is het meteen "party all the time". Het rockt, het is typische Tiroler Volksmuziek en hun CD's gaan als zoetje broodjes over de toonbank, evenals de kaartjes voor hun optredens. Deze vijf rasmuzikante reizen graag af naar Nederland of België om samen het Oktoberfest in te luiden! Ein Prosit der gemütlichkeit!

Wenst u meer informatie over Die Draufgänger?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Draufgänger? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Draufgänger boeken, Die Draufgänger inhuren, prijs Die Draufgänger, artiestenburo Die Draufgänger, artiestenbureau Die Draufgänger, gage Die Draufgänger, Oktoberfest Die Draufgänger, Bierfest Die Draufgänger, Oktoberfest artiesten Die Draufgänger

Meer informatie over Die Draufgänger

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Draufgänger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Draufgänger is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Draufgänger. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Draufgänger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Draufgänger