BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Fritz Partyband

Fesch, Frech, Fetzig

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto Die Fritz Partyband Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Fritz Partyband nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Die Fritz Partyband Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Fritz Partyband boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Fritz Partyband.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Fritz Partyband
Die FRITZ Partyband werd opgericht in 2012 door Tobi Frey en Steffen Michel. Met Rebecca Lazarek, Philipp Albert, Bernd Rammen en leadzanger Micha Romeis had men muzikanten in huis die niet alleen beschikten over uitgebreide muzikale ervaring maar ook heel goed wisten hoe je echte 'stimmung' maakte! Al vanaf het begin overtuigde Die FRITZ Partyband haar publiek met hun show, het beste entertainment en een perfect programma!

FRITZ was en is te vinden op tal van Oktoberfeesten, Bierfesten, Carnaval Kermissen en Wijnfeesten. Sindsdien is de band niet meer denken uit de Oktoberfest scene in heel Duitsland en daarbuiten.Die FRITZ Partyband speelt de beste partynummers en Oktoberfest hits. Jonge, enthousiaste en professionele muzikanten zijn er klaar voor! U ook?

Wenst u meer informatie over Die Fritz Partyband?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Fritz Partyband? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die FRITZ Partyband boeken, Die FRITZ Partyband inhuren, Die FRITZ Partyband prijs, Die FRITZ Partyband gage, artiestenburo Die FRITZ Partyband, management Die FRITZ Partyband, artiestenbureau Die FRITZ Partyband, Oktoberfest band Die FRITZ Partyband

Meer informatie over Die Fritz Partyband

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Fritz Partyband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Fritz Partyband is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Fritz Partyband. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Fritz Partyband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Fritz Partyband