BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Herrnhauser

Non-stop (oktober) feest!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

4 x 75 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto Die Herrenhäuser Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Herrnhauser nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Die Herrenhäuser Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Herrnhauser boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Herrnhauser.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Herrnhauser
Zes jonge musici, trekken met hun repertoire van schlagers, partyhits, neue deutsche welle en top 40 muziek van feesttent naar feesttent. Legendarische toppers van weleer zoals Skandall im Sperrbezirk, Draffi Deutscher, Wolfgang Petry en zelfs ZZ Top vereisen flinke kleedpartijtjes van de heren muzikanten. Van traditionele lederhosen naar… tja, wie zal het zeggen. Laat u verrassen zou ik zeggen! Het zevental is een ervaren team muzikanten, ondersteund door een professionele crew dat zorgt voor een onvergetelijke beleving tijds uw oktoberfeest of Duits evenement. Wie Die Herrnhauser boekt, wordt getrakteerd op non-stop feest!
 

Wenst u meer informatie over Die Herrnhauser?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Herrnhauser? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Herrnhauser: Die Herrnhauser huren, Die Herrnhauser inhuren, Die Herrnhauser boeken, boekingen Die Herrnhauser, artiestenbureau Die Herrnhauser, artiestenburo Die Herrnhauser, prijs Die Herrnhauser, boekingskantoor Die Herrnhauser

Meer informatie over Die Herrnhauser

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Herrnhauser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Herrnhauser is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Herrnhauser. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Herrnhauser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Herrnhauser