BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Limburger Buben

Auf geht's aus dem Süden

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Limburger Buben, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Limburger Buben nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Limburger Buben, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Limburger Buben boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Limburger Buben.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Limburger Buben
Die Limburger Buben is in deze samenstelling een relatief jonge band. Deze driemans formatie heeft zich toegelegd op de echte Oostenrijke en Duitse volksmuziek; van Oberkrainer tot Oostenrijkse smartlappen. De bandleden kunnen spreken van een behoorlijke ervaring binnen de Duitstalige muziekwereld en hebben voorheen deel uitgemaakt van bands als Palemiger Spatzen en Tirolsound.
Die Limburger Buben bestaan uit Maurice, Kevin en Ed. Alledrie de heren zijn vocaal onderlegd, het geheel wordt ondersteunt met drums, trompet en steirische harmonica. Deze Oktoberfestband is avondvullend te boeken.

Wenst u meer informatie over Die Limburger Buben?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Limburger Buben? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Limburger Buben boeken, Die Limburger Buben inhuren, prijs Die Limburger Buben, artiestenburo Die Limburger Buben, artiestenbureau Die Limburger Buben, optreden Die Limburger Buben, oktberfest band Die Limburger Buben, Duitse feestband Die Limburger Buben

Meer informatie over Die Limburger Buben

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Limburger Buben zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Limburger Buben is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Limburger Buben. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Limburger Buben te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Limburger Buben