BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Nunentaler Schurzenjager

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

1 x 75 en 1 x 90 minuten

Prijsklasse

4 sterren

Land

Nederland

Persofoto Foto Nunentaler Schurzenjager XL

U kunt Die Nunentaler Schurzenjager nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persofoto Foto Nunentaler Schurzenjager XL

Die Nunentaler Schurzenjager boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Nunentaler Schurzenjager.

Biografie | informatie over boekingen van Die Nunentaler Schürzenjäger

Apres-Ski-, en Duitse Feestband De Nünentaler Schürzenjäger is uitgebreid! De huidige formatie werd recentelijk aangevuld met een heuse blazerssectie en 2 vocalisten! Hiermee is de band klaar om ook de grotere tentfeesten op te luisteren! De band verzorgt live Apres-Ski muziek, voor feesten, partijen, bruiloften, personeelsfeesten, maar vooral voor uw Apres-Ski Themafeest, Duitse avond, Schlagerfestival, Oktoberfest, Tiroler avond of Bierfeest .

Deze enthousiaste schlagerboys and girls zijn er klaar voor om het publiek te laten meezingen op bekende hits van o.a. DJ Otzi, Spider Murphy gang, Jurgen Marcus, Udo Jurgens, Wildecker Herzbuben, Wolfgang Petry, Zillertaler Schurzenjager, Rex Gildo, Heino, Peter Maffay, Jurgen Drews, Die Jungen Klostertaler, Dieter Thomas Kuhn, Olaf Henning, Peter Wackel, Donikkl, en vele anderen. Al met al maakt de band dus een toffe mix van onvervalste Oktoberfestmuziek, moderne apres ski hits, traditionele schlagers afgewisseld met enkele bekende feesthits. Met de Nunentaler Schurzenjager bekommt mann immer Megastimmung! 

Wenst u meer informatie over Die Nunentaler Schurzenjager?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Nunentaler Schurzenjager? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Nunentaler Schürzenjäger XL boeken, Die Nunentaler Schurzenjager XL inhuren, boekingen van Die Nunentaler Schurzenjager XL, prijs van Die Nunentaler Schurzenjager XL, gage Die Nunentaler Schurzenjager XL, artiestenburo Die Nunentaler Schurzenjager XL, Duitse feestband Die Nunentaler Schurzenjager XL, Duitse muziek van Die Nunentaler Schurzenjager XL

Meer informatie over Die Nunentaler Schurzenjager

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Nunentaler Schurzenjager zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Nunentaler Schurzenjager is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Nunentaler Schurzenjager. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Nunentaler Schurzenjager te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Nunentaler Schurzenjager