BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Oberbayern

Só willst du feiern!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto Die Oberbayern Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Oberbayern nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Die Oberbayern Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Oberbayern boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Oberbayern.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Oberbayern
So willst Du feiern- Die Oberbayern! Party- Rock- Pop- Lounge met een Bayrische inslag, één van de Top bands die het recht hebben om te mogen spelen op het Münchener Oktoberfest. In deze periode zijn zij dagelijks zijn te aanschouwen in de nieuwe grote Wies'nzelt, dem Marstall. De heren en dame hebben kunnen dan ook bouwen op een jarenlange internationale ervaring met een uitstekende muzikale kwaliteit en dito performance. De organisator zorgt voor zijn gasten, Die Oberbayern letten op de stimmung ofwel sfeer!

Die Oberbayern blinken uit door hun uitgekiende mix van feestnummers, meedeiners en typische Oktoberfest hits. De ene keer op de achtergrond, de andere keer met het publiek op de tafels! Swing-, en Bayrische Volksmusik titels worden net zo gemakkelijk gebracht als ook de hedendaagse hits en natuurlijk alle Oktoberfest Klassiekers! Al van 2010 zijn Die Oberbayern graag geziene gasten wereldwijd op bierfeesten en Oktoberfesten van Zürich tot Sittard (NL), en van Bombay tot Helsinki.

Wenst u meer informatie over Die Oberbayern?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Oberbayern? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Oberbayern boeken, Die Oberbayern inhuren, prijs Die Oberbayern, gage Die Oberbayern, management Die Oberbayern, artiestenburo Die Oberbayern, oktoberfest Die Oberbayern, artiestenbureau Die Oberbayern, optreden Die Oberbayern

Meer informatie over Die Oberbayern

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Oberbayern zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Oberbayern is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Oberbayern. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Oberbayern te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Oberbayern