BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Powerhosen

Topband met de állerbeste hits!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 60 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Nederland

Foto schlagerband oktoberfestband powerhosen

U kunt Die Powerhosen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto schlagerband oktoberfestband powerhosen

Die Powerhosen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Powerhosen.

Biografie | informatie over boekingen van Die Powerhosen

Ben je op zoek naar dé Duitse Schlager Hitmachine? Die Powerhosen hebben inmiddels hun plek in de "top meest populaire Oktoberfestbands" wel veroverd. Maar liefst tien professionele muzikanten (inclusief heuse blazerssectie, zanger Klaus van Königswinter en zangeres Gretchen Grönemeier) blazen de beste hits en muzikale gimmicks door jouw feesttent of festivalgrassprietjes! Want waarom zou je Helene Fischer boeken, Heino bellen, Bon Jovi contracteren of Micki Krause vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen? Alle bekende Duitse en Engeltalige hits komen non-stop aan je voorbij in een heuse Schlagershow; of je nu van Gouden Schlagerhits of de Top 2000 houdt, of je liefhebber bent van Apres Ski of van échte feestnummers: met Die Powerhosen kom je aan je Ziehen! En voor de interactie, daar zorgen Klaus en Gretchen wel voor! Die Powerhosen hebben een repertoire waarmee jong én oud op de kop gaan staan!

Hits van grote namen zoals Nena, Grenzland Sextett, Bon Jovi, Abba, Helene Fischer, Micki Krause, Dennie Christian, Rammstein, Die Höhner, Luv, Heino, Marianne Rosenberg worden afgewisseld met gezellige meedeiners, heuse springnummers en echte meezing klassiekers!

Die Powerhosen zijn klaar voor om van jouw feestje een onvergetelijke happening te maken!
Eén ding is duidelijk; Es wird knállen! Boek ze! Nú!

Wenst u meer informatie over Die Powerhosen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Powerhosen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Powerhosen boeken, boekingen Die Powerhosen, artiestenbureau Die Powerhosen, artiestenburo Die Powerhosen, prijs Die Powerhosen, boekingskantoor Die Powerhosen, oktoberfestband, oktoberfest band, oktoberfeestband, oktoberfeest band, oktoberfestartiest, oktoberfest artiest, oktoberfeestartiest, oktoberfeest artiest, schlagerband, schlager band, schlagerartiest, schlagerartiesten, oktoberfeestartiesten, oktoberfeest artiesten, oktoberfestartiesten, oktoberfest artiesten

Meer informatie over Die Powerhosen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Powerhosen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Powerhosen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Powerhosen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Powerhosen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Powerhosen