BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Powerhosen

Die allerbesten hits mét Stimmung!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 75 minuten

Prijsklasse

4 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Die Powerhosen - Oktoberfest band. Te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Powerhosen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Powerhosen - Oktoberfest band. Te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Powerhosen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Powerhosen.


Biografie / informatie over boekingen van Die Powerhosen

Bent u op zoek naar de Duitse Schlager Hitmachine? Die Powerhosen hebben inmiddels hun plek in de top 3 'meest populaire Oktoberfestbands' wel verovert. Want waarom zou je Nena boeken, Heino bellen, Rex Gildo contracteren of Udo Jürgens vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen? Alle bekende hits komen non-stop aan je voorbij in een heuse Schlagershow; of je nu van Gouden Schlagerhits of Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met Die Powerhosen kom je aan je Ziehen! 10 professionele muzikanten (inclusief zanger, zangeres én blazerssectie) blazen de beste Duitse hits door jouw feesttent of festivalgrassprietjes!

Een greep uit hun repertoire:

 • Blau blüht den Enzian - Heino
 • Rosamunde - Dennie Christiaan
 • Du kannst nicht immer 17 sein –  Chris Roberts
 • Fiësta Mexicana -  Rex Gildo
 • Eine neue liebe ist wie ein neues leben – Jürgen Marcus
 • 99 Luftballons – Nena
 • Joanna – Roland Kaiser
 • Sierra Madre – Zillentaler Schürzenjäger
 • Skandall im Sperrbezirk – Spider Murphy Gang
 • Verdammt ich lieb dich – Matthias Reim
 • Cowboy und Indianer – Olaf Hennig
 • Ein festival der Liebe – Jürgen Marcus

Und viele andere superhits...!

Wenst u meer informatie over Die Powerhosen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Powerhosen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Powerhosen boeken, boekingen Die Powerhosen, artiestenbureau Die Powerhosen, artiestenburo Die Powerhosen, prijs Die Powerhosen, boekingskantoor Die Powerhosen, oktoberfestband, oktoberfest band, oktoberfeestband, oktoberfeest band, oktoberfestartiest, oktoberfest artiest, oktoberfeestartiest, oktoberfeest artiest, schlagerband, schlager band, schlagerartiest, schlagerartiesten, oktoberfeestartiesten, oktoberfeest artiesten, oktoberfestartiesten, oktoberfest artiesten

Meer informatie over Die Powerhosen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Powerhosen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Powerhosen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Powerhosen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Powerhosen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Powerhosen