BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Gipfelpower

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

vanaf 1 x 45 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van de nieuwe samenstelling van Gipfelpower, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Gipfelpower nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van de nieuwe samenstelling van Gipfelpower, Duitse feestband bij Oktoberfeestartiesten.nl

Gipfelpower boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Gipfelpower.

Biografie | informatie over boekingen van Gipfelpower
Ben je bezig met een Duits feestje? Dan mag Gipfelpower hier niet ontbreken!
Gipfelpower is een energieke 3 mans formatie die van elk feestje een echte power party maakt.
Roy Stekhuizen (steirische harmonica en bekend van o.a. tiroler teufel en wiesnhammer), weet als geen ander hoe hij de tent letterlijk en figuurlijk op zijn kop moet zetten. Uiteraard is dit niet mogelijk zonder interactie met zanger Danny van der vorst (voormalig geluidsman en zanger in hart en nieren). Gipfelpower wordt gecompleteerd door Maikel die drums speelt bij bij de band. Maikel zit als benjamin van de groep vol met energie en is dan ook onmisbaar voor Gipfelpower. Roy, Danny en Maikel zijn samen één op het podium en voelen aan wat het publiek nodig heeft om een (Duits) feestje er van te maken. 

Wenst u meer informatie over Gipfelpower?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Gipfelpower? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Gipfelpower boeken, Gipfelpower inhuren, boekingen Gipfelpower, prijs Gipfelpower, gage Gipfelpower, Duitse feestband Gipfelpower, tiroler band Gipfelpower, accordeon Gipfelpower, oktoberfest band Gipfelpower

Meer informatie over Gipfelpower

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Gipfelpower zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Gipfelpower is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Gipfelpower. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gipfelpower te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Gipfelpower