BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Grabenland Buam

6 junge Burschen

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Oostenrijk

Persfoto van Grabenland Buam Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Grabenland Buam nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Grabenland Buam Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Grabenland Buam boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Grabenland Buam.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Grabenland Buam
Sinds 2008 reizen de zes muzikanten van Grabenland Buam door Europa om feesttenten, zalen en zelfs tv-studio's op de kop te zetten. De broers Georg en Florian Bauer legden destijds samen met Markus Wonisch het fundament voor het muzikale bolwerk genaamd Grabenland Buam. Steirische klarinet en bariton lokte uiteindelijk ook andere muzikanten om uiteindelijk een band te vormen met ‘moderne’ volksmuziek. De muzikanten hebben -los van elkaar- al gespeeld in de top van de Oostenrijkse muziekscène.

In hun bijna drie jarig bestaan, heeft de band al een indrukwekkende tourlijst op haar naam staan; van internationale megafeesten, traditionele festivals, tot topevenementen en tv- shows. Denk hierbij aan events zoals Springbreak in Kroatië of Silvesterstadl met Andy Borg.
De band heeft in ieder geval meer dan genoeg bagage om er een spetterend Oktoberfeest of Bierfest van te maken. Wie de kwaliteit van de jongens live wil bewonderen: check hun agenda want, Volksmusik is weer helemaal terug! 

Wenst u meer informatie over Grabenland Buam?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Grabenland Buam? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Grabenland Buam boeken, Grabenland Buam buchen, Grabenland Buam inhuren, prijs Grabenland Buam, boekingen Grabenland Buam, management Grabenland Buam, artiestenburo Grabenland Buam, artiestenbureau Grabenland Buam

Meer informatie over Grabenland Buam

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Grabenland Buam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Grabenland Buam is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Grabenland Buam. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Grabenland Buam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Grabenland Buam