BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Hanssi Kaiser's Schlagershow

De jaren 70 schlagers van weleer!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 40 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Persfoto van de Duitse band Hanssi Kaiser's Schlagershow, exclusief bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Hanssi Kaiser's Schlagershow nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van de Duitse band Hanssi Kaiser's Schlagershow, exclusief bij Oktoberfeestartiesten.nl

Hanssi Kaiser's Schlagershow boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Hanssi Kaiser's Schlagershow.

Biografie | Informatie over boekingen van Hanssi Kaiser's Schlagershow
Beleef de Duitse Schlagerhits nogmaals live op het podium en keer terug naar de tijd van toen!
Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig; alsof de tijd heeft stil gestaan..  Over wie we het hebben? Over Hanssi Kaiser natuurlijk!
In de fameuze ‘Hanssi Kaiser’s Schlagershow’ speelt Hanssi met zijn band op geheel eigen wijze de 70’er jaren schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows van die tijd. Zij houden de vaart erin, improviseren en zorgen voor interactie met het publiek!

Hanssi Kaiser: in Duitsland geboren maar al jarenlang woonachtig in Nederland. In de jaren 70 opgegroeid met Schlagermuziek en kinderseries. Zijn droom is altijd geweest om deze twee met elkaar (muzikaal) te combineren. Met zijn eigen Schlagershow hoeft Hanssi Kaiser niet meer te dromen; Hanssi Kaiser’s Schlagershow brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er”. Nummers van onder andere Costa Cordalis, Marianne Rosenberg, Jürgen Marcus, Cindy & Bert,  Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christian passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus. 

Hanssi Kaiser’s Schlagershow is door het hele jaar heen te boeken om te zorgen voor “eine Reise in die Vergangenheit” want stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig.
Klaar voor een nieuw ervaring en originele Schlagershow? Boek dan dit Duitse meezingfestijn!
Want stiekem ken je toch meer Duitse Schlagers uit de jaren zeventig dan dat je zelf kunt vermoeden!

Wenst u meer informatie over Hanssi Kaiser's Schlagershow?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Hanssi Kaiser's Schlagershow? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Hanssi Kaiser's Schlagershow boeken, Hanssi Kaiser's Schlagershow inhuren, boekingen Hanssi Kaiser's Schlagershow, management Hanssi Kaiser's Schlagershow, informatie Hanssi Kaiser's Schlagershow, artiestenbureau van Hanssi Kaiser's Schlagershow, artiestenburo van Hanssi Kaiser's Schlagershow, kosten Hanssi Kaiser's Schlagershow, prijs Hanssi Kaiser's Schlagershow, jaren zeventig schlagers, 70'er jaren schlagers

Meer informatie over Hanssi Kaiser's Schlagershow

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Hanssi Kaiser's Schlagershow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Hanssi Kaiser's Schlagershow is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Hanssi Kaiser's Schlagershow. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hanssi Kaiser's Schlagershow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Hanssi Kaiser's Schlagershow