BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Heaven Seven!

Specialisten in schlagers en partyhits

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 min

Prijsklasse

4 sterren

Land

Duitsland

Heaven Seven! boeken bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Heaven Seven! nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Heaven Seven! boeken bij OktoberfeestArtiesten.nl

Heaven Seven! boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Heaven Seven!.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Heaven Seven

Als Heaven Seven speelt is feest gegarandeerd! Deze uit Duitsland afkomstige band bestaat uit muzikanten met achtergrond vanuit verschillende stijlen. Ze zijn specialist bij uitstek in de genres Oktoberfeest, Pop en Rock, en dit met een uitgekiend en origineel repertoire. Daarnaast wordt de show door een aantal leuke en indrukwekkende interpretaties van artiesten ondersteund. Met ludieke persiflages worden de grootheden van toen en nu op de hak genomen. Hun liveshow staat op het fundament van hun muzikanten die eerder de bühne deelden met beroemdheden als Wolfgang Petry, Spider Murphy Gang, Kevin Drew e.v.a. Niet enkel in Duitsland, maar ook Oostenrijk, Zwitserland en sinds kort Nederland!

Heaven Seven speelt nummers die u niet snel zult horen in het live circuit. Deze band wacht niet op trends, maar maakt ze! Voor Heaven Seven is niemand is te jong of te oud! Elke leeftijdsgroep zal uit zijn dak gaan door de meest uitbundige nummers van verschillende tijdperken..

 

 

Wenst u meer informatie over Heaven Seven!?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Heaven Seven!? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Heaven Seven!

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Heaven Seven! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Heaven Seven! is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Heaven Seven!. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heaven Seven! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Heaven Seven!