BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Hub'n Bub'n

oberkrainer, schlager und pop

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 75 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Hub'nBub'n Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Hub'n Bub'n nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Hub'nBub'n Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Hub'n Bub'n boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Hub'n Bub'n.


Biografie 
/ informatie over boekingen van De Hub'n Bub'n
De Hub'nBub'n uit Zuid Limburg werden in de winter van 1987-1988 geformeerd door Bert Huben. Hij vatte het plan op om in eerste instantie een Oberkrainer-orkest op te richten. De Oberkrainer sound is vooral beroemd geworden door Slavko Avsenik (o.a. Trompeten Echo). Specifiek is de combinatie van bas, accordeon, gitaar, trompet, klarinet en bas-flügelhorn. Wie wel vaker naar Oostenrijk op vakantie gaat zal beslist wel eens in aanraking gekomen zijn met een van de vele orkesten die dit soort muziek brengen.

In de loop der jaren werd het repertoire uitgebreid. Er werden nummers toegevoegd van bekende groepen zoals: Tiroler Nachtschwärmer, Tiroler Spatzen, Viller Spatzen, Orginal Alpenland Quintet, Schürzenjaeger, Klostertaler etc. Instrumenten als de basgitaar, electr. gitaar, keyboards en drums leggen bij een aantal nummers een moderne, eigentijdse "pop" bodem onder het geheel.

De Hub'n Bub'n beleven zelf aan hun optredens veel plezier! Zij willen dan ook naast het brengen van goede muziek en een wervelende show, een ongedwongen en prettige sfeer neerzetten, waardoor ‘feestelijke’ uren gegarandeerd zijn. Het orkest is uitstekend geschikt voor Frühshoppen, Spätshoppen, Tiroler avonden, tentfeesten etc.

Wenst u meer informatie over Hub'n Bub'n?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Hub'n Bub'n? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords De Hub'n Bub'n: De Hub'n Bub'n huren, De Hub'n Bub'n inhuren, De Hub'n Bub'n boeken, boekingen De Hub'n Bub'n, artiestenbureau De Hub'n Bub'n, artiestenburo De Hub'n Bub'n, prijs De Hub'n Bub'n, boekingskantoor De Hub'n Bub'n

Meer informatie over Hub'n Bub'n

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Hub'n Bub'n zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Hub'n Bub'n is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Hub'n Bub'n. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hub'n Bub'n te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Hub'n Bub'n