BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Isartaler Hexen

Een betoverend muzikale vrouwenband

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

in overleg

Prijsklasse

5 sterren

Land

Nederland

U kunt Isartaler Hexen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Isartaler Hexen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Isartaler Hexen.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die Isartaler Hexen
Die Isartaler heksen uit Duitsland zijn het helemaal! En ze overtuigen iedereen met hun typische oer-bayrische ‘Frauenpower’! Feesttenten worden in één klap omgetoverd tot heteluchtballonnen als de acht heksen gas geven en hun muziek door de geluidsinstallatie blazen.

Alles wordt live gespeeld, playback is voor hun geen optie. Hun muzikale vaardigheden, charme, puurheid en uitstraling laten de feeststemming tot een kookpunt komen. De acht mädels banen hun weg buiten de grenzen van thuisland Duitsland en zijn één van de nieuwste ontdekkingen van de moderne volksmusik. Die Isartaler Hexen: "We houden van deze muziek en het idee dat we hiermee duizenden mensen blij maken. We kunnen onze levens niet langer anders voorstellen."

De samenhang van de populaire damesgroep rond de charismatische zanger Adelinde, de muzikaliteit van de band i.c.m. hun geweldige liveshow zijn wellicht het bést bewaarde geheim van deze heksen.

Wenst u meer informatie over Isartaler Hexen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Isartaler Hexen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Isartaler Hexen: Die Isartaler Hexen huren, Die Isartaler Hexen inhuren, Die Isartaler Hexen boeken, boekingen Die Isartaler Hexen, artiestenbureau Die Isartaler Hexen, artiestenburo Die Isartaler Hexen, prijs Die Isartaler Hexen, boekingskantoor Die Isartaler Hexen

Meer informatie over Isartaler Hexen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Isartaler Hexen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Isartaler Hexen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Isartaler Hexen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Isartaler Hexen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Isartaler Hexen