BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Ohne Gewähr

Jodeljubelheiterkeit muziek

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 min

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Ohne Gewahr, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Ohne Gewähr nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Ohne Gewahr, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Ohne Gewähr boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Ohne Gewähr.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Ohne Gewähr
Zet vier muzikanten met meer dan 100 jaar ervaring én een grote voorliefde voor Duitse- en Oktoberfest muziek bij elkaar, en ziehier het resultaat: Ohne Gewähr is geboren, een band die elk evenement met de juiste stimmungsmuziek weet te verrassen.

Wie kent ondertussen Theo Kicken niet, die met zijn 4 meter lange alphoorn het publiek op de tafels weet te krijgen? Maar van origine is Theo een begenadigde tubaspeler die met zijn Lechner Tuba (Blaasbas) de toon weet te zetten voor uiteenlopende muziekstijlen! Of het nu gaat om échte Oktoberfeestmuziek of om afwijkende stijlen die met een Tiroler sausje overgoten worden. Voor deze typische Duitse muziek is een accordeon natuurlijk kenmerkend en wordt bespeeld door niemand minder dan Raymond De Laruelle. Raymond bespeelt niet alleen de accordeon, maar vervult net zo makkelijk de rol van toetsenist, daar waar het publiek of het nummer hiernaar vraagt.

Last but not least; John Göbbels die de rol van frontman en zanger voor zijn rekening neemt, al dan niet ondersteund door Theo en Raymond als achtergrondkoor. Maar bovenal is John de rasentertainer het gevarieerde repertoire aan elkaar praat en als geen ander in staat is om aan te voelen welke nummers afgestemd moeten worden om uiteindelijk één groot feest te krijgen! Met de driemansformatie “Ohne Gewähr” is men verzekerd van een geslaagd feest!

Wenst u meer informatie over Ohne Gewähr?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Ohne Gewähr? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Almraketen: Ohne Gewähr huren, Ohne Gewähr inhuren, Ohne Gewähr boeken, boekingen Die Almraketen, artiestenbureau Ohne Gewähr, artiestenburo Die Almraketen, prijs Ohne Gewähr, boekingskantoor Ohne Gewähr

Meer informatie over Ohne Gewähr

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Ohne Gewähr zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Ohne Gewähr is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Ohne Gewähr. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ohne Gewähr te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Ohne Gewähr