BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Palemiger Spatzen

Tiroler-pop; made in Limburg...

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

4 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Palemiger Spatzen, officieel te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Palemiger Spatzen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Palemiger Spatzen, officieel te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Palemiger Spatzen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Palemiger Spatzen.

Biografie / informatie over boekingen van de Palemiger Spatzen
Popmuziek met accordeon moet wel uit Parkstad komen, dé regio waar dat instrument van oudsher geliefd is. De Palemiger Spatzen uit Landgraaf wisten er in de jaren '90 driemaal mee door te dringen tot de Nederlandse top 40. De band bestaat 25 jaar en treedt meer op buiten de provincie dan in Limburg.

'Harmonikapower' noemen ze zelf hun show. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezing medleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex‑mex en NDW. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan. Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden "Harmonika Power", "Goeie Morgen!", "Lalala-lied" en "'t Is weer harmonikatijd" in 1995 en 1996 de hitparade. Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oosten­rijk. "Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Lim­burg." De muziek is duidelijk "volkstüm­lich" en voornamelijk Duitstalig. De "steirische" harmoni­ka staat centraal en wordt onder­steund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn. Heiligers: "We klinken anno nu iets poppiger maar blijven bij onze roots.

 

 

Wenst u meer informatie over Palemiger Spatzen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Palemiger Spatzen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Palemiger Spatzen: Palemiger Spatzen huren, Palemiger Spatzen inhuren, Palemiger Spatzen boeken, boekingen Palemiger Spatzen, artiestenbureau Palemiger Spatzen, artiestenburo Palemiger Spatzen, prijs Palemiger Spatzen, boekingskantoor Palemiger Spatzen, kleine bezetting Palemiger Spatzen, small versie Palemiger Spatzen, XS versie Palemiger Spatzen

Meer informatie over Palemiger Spatzen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Palemiger Spatzen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Palemiger Spatzen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Palemiger Spatzen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Palemiger Spatzen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Palemiger Spatzen