BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

PartyOchsen

Moeoeh! Uit Zuid Duitsland

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60 minuten

Prijsklasse

3 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van PartyOchsen Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt PartyOchsen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van PartyOchsen Oktoberfest band bij OktoberfeestArtiesten.nl

PartyOchsen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van PartyOchsen.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Die PartyOchsen
PartyOchsen (vrij vertaald: Feestbuffels) staan garant voor een avondje échte feestgarantie! Deze -uit Zuid Duitsland afkomstige- band, weet als geen ander hoe je 'party moet machen'..!
Deze formatie is sinds kort aangevuld met een zangeres en kan hiermee alle denkbare hits bestrijken. In hun thuisland spelen ze veelal op Oktoberfesten en Bierfesten en hebben daardoor een 'bombe' ervaring opgebouwd. Niet enkel de Duitse meezingers komen langs, ook enkele Engelstalige evergreens en volksstümliche hits uit het Zuiden van Duitsland komen voorbij. Hoe dan ook, hup, méé in die polonaise! Wij zeggen dan ook, Moeoeoeh...! ofwel, boeken die band!

 

 

Wenst u meer informatie over PartyOchsen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van PartyOchsen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Partyochsen boeken, Partyochsen inhuren, Partyochsen Oktoberfest, artiestenbureau Partyochsen, partyband Partyochsen, Duitse feestband Partyochsen, prijs Partyochsen, Partyochsen buchen

Meer informatie over PartyOchsen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over PartyOchsen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over PartyOchsen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van PartyOchsen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over PartyOchsen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over PartyOchsen