BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Tollhaus

Party pur uit Duitsland

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

4 x 75 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Persfoto Toll Haus, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Tollhaus nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Toll Haus, Oktoberfest band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Tollhaus boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Tollhaus.


Biografie / informatie over boekingen 
van Tollhaus
De vier muzikanten met frontman Klaus en zangeres Bine laten vaak alvorens het optreden begint de handjes in de lucht gaan. Indrukwekkende zang en een podiumact laten alle ogen op hun gericht zijn. Die draait onmiddellijk. Een ritmesectie met Denis op drums en Daniel op bas, zorgen dat met hun uitgesproken groove de voetjes van de vloer gaan… , oftewel let `s dance!

Uiteraard geflankeert door Dirk en Tobias, die uit hun gitaar en keyboard de meest prachtige solo's toveren. Een optreden van Toll Haus is altijd indrukwekkend; zij zorgen met de juiste nummers, ingenieuze grappen en spontaniteit voor de ultieme party-extase op elk evenement. Het publiek is het middelpunt! Toll House - altijd een hoogtepunt op uw evenement. Party pur!

Wenst u meer informatie over Tollhaus?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Tollhaus? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Toll Haus: Toll Haus huren, Toll Haus inhuren, Toll Haus boeken, Toll Haus boekingen, artiestenbureau Toll Haus, artiestenburo Toll Haus, prijs Toll Haus, boekingskantoor Toll Haus

Meer informatie over Tollhaus

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Tollhaus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Tollhaus is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Tollhaus. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tollhaus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Tollhaus