BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Volxpop

Muziek voor 't Volk

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 60

Prijsklasse

5 sterren

Land

Oostenrijk

Persfoto van Volxpop Oostenrijkse feestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Volxpop nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Volxpop Oostenrijkse feestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

Volxpop boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Volxpop.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Volxpop
Volxpop - de naam zegt het al en staat voor pure volksmuziek en sfeer! Vijf jonge mannen, welke elkaar drie jaar geleden ontmoet hebben en sindsdien met succes het podium delen, noemen zich Volxpop. Bekroond met de Oberkrainer Award 2015 staat Volxpop bekend als één van de meest actieve bands die een veelzijdige muziekkeuze hebben opgesteld voor hun publiek.

Van Oberkrainermusik naar beroemde, populaire evergreens en party hits, pop en rock, gebracht door 'Captain America' Patrick, 'Batman' Markus, 'The Flash' Dominik, 'Arrow' Patrick en 'Superman' Zan. Het huidige Volxpop geluid is verbonden met plezier en humor, welke als een vonk overspringt naar het publiek!Volxpop is hierdoor in te zetten op elk gezelligheidsevenement; van Oktoberfest tot Bierfeest, en van bedrijfsfeest tot, euh, wat niet? Helemaal uit Oostenrijk komen ze graag over!

Wenst u meer informatie over Volxpop?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Volxpop? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Volgpop boeken, Volxpop inhuren, Volxpop prijs, Volxpop gage, Volxpop artiestenburo, artiestenbureau Volxpop, oktoberfest Voltpop, management Volxpop,

Meer informatie over Volxpop

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Volxpop zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Volxpop is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Volxpop. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Volxpop te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Volxpop