BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Wahnsinn

Party Power ohne Ende!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 min

Prijsklasse

3 sterren

Land

Nederland

Persfoto van oktoberfest band Wahnsinn, te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Wahnsinn nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van oktoberfest band Wahnsinn, te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Wahnsinn boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Wahnsinn.


Biografie 
/ informatie over boekingen van de band Wahnsinn
Tijdens eens optreden van Wahnsinn gaan alle remmen los. Een show die opgebouwd is uit een slinger van muzikale toppers. Hun repertoire kenmerkt zich als Volksstümlich, Schlager, prikkelende accordeon sounds, Alpenrock, Polka en Steirisch. Van Apres-Ski tot Feestmuziek, van Polka tot Golden Oldie!

De nummers die Wahnsinn ten gehore brengt zijn covers van bekende en klinkende namen: Wat dacht u van Alpenrebellen, Klostertaler, Stoakogler, die Wilden Hund, Schurzenjager, Slavko "Blase mir eins" Avsenik, Rex Gildo, Freddy Breck und so weiter. Naast deze nummers brengt Wahnsinn ook een aantal sets met spraakmakende pop en rock klassiekers uit binnen- en buitenland. Kortom: Wahnsinn staat voor Party Power ohne Ende! Menig feestpaviljoen werd door Wahnsinn reeds omgetoverd tot een megafestijn dat zijn weerga niet kende. Tot in de late uurtjes aan toe! Waanzin-nig!

Wenst u meer informatie over Wahnsinn?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Wahnsinn? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Wahnsinn: Wahnsinn huren, Wahnsinn inhuren, Wahnsinn boeken, boekingen Wahnsinn, artiestenbureau Wahnsinn, artiestenburo Wahnsinn, prijs Wahnsinn, boekingskantoor Wahnsinn

Meer informatie over Wahnsinn

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Wahnsinn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Wahnsinn is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Wahnsinn. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wahnsinn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Wahnsinn