BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Woenderbaar

Eín grosses Fest!

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

4 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Woenderbaar Duitse feestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Woenderbaar nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Woenderbaar Duitse feestband bij OktoberfeestArtiesten.nl

Woenderbaar boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Woenderbaar.


Biografie 
/ informatie over boekingen van Woenderbaar
Woenderbaar is de feestband bij uitstek voor uw themafeesten in Duitse stijl. Oktoberfest, tentfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, braderieën en noem maar op. De beste Duitse ‘Spitzen Hits’ zijn voor u uitgezocht, een feest der herkenning. In een verrassend optreden wordt u meegenomen in de wereld van de Duitse ‘Partymusik’. Een waar ‘Schlagerfeest’ met hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot de allerlaatste après ski nummers. Alle grote Duitse coryfeeën passeren de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger. Ook recentere muziek komt in onze ‘Party Zug’ voorbij met hits als: Ein Stern, 7 Sünden, Die Eisbärn, Du hast die Haare schön en noem maar op.

In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groots Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid en een spetterende lichtshow maken het geheel complete. Ruk de Brattwürsten, Sauerkraut en de pullen bier maar aan. Het leven is ‘Woenderbaar!’

Wenst u meer informatie over Woenderbaar?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Woenderbaar? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Woenderbaar huren, Woenderbaar inhuren, Woenderbaar boeken, boekingen Woenderbaar, artiestenbureau Woenderbaar, artiestenburo Woenderbaar, prijs Woenderbaar, boekingskantoor Woenderbaar, kosten Woenderbaar, management Woenderbaar, goedkoop Woenderbaar

Meer informatie over Woenderbaar

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Woenderbaar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Woenderbaar is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Woenderbaar. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Woenderbaar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Woenderbaar