BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Zugabe!

Deutschland-Holland oder Holland-Deutschland?

Genre

Oktoberfeestbands

Speelduur

3 x 45 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Zugabe, Schlagerband voor Duitse feesten te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Zugabe! nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Zugabe, Schlagerband voor Duitse feesten te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Zugabe! boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Zugabe!.


Biografie 
/ informatie over boekingen van de band Zugabe!
Zugabe, Zugabe, Zugabe! Hier zijn ze, de nieuwste, de heetste, meest wetenschappelijke, de sportiefste maar zeker ook de attraktievste band van dit moment: Zugabe! Zij presenteren het beste van twee werelden: Duitsland en Nederland. Het publiek kiest mee tussen de Deutsche en Niederlandse liedjes. Alles wat daarbij hoort, zal gebeuren op het podium. Een complete show met een interactie met het publiek. Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderij geluiden mogen niet ontbreken. Verzoekjes zijn geen probleem via de verzoeklijstjes achterop de viltjes die op de tafels liggen. Gerhard roept immer: Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter... Daarnaast wisselen de bandleden soms van instrument en rennen ze soms zomaar het publiek in om op een tafel te gaan staan spelen. De band staat garant für de beste partyhits, klassiekers, ballermannhits, polka's, hollandse knallers en feesthits in een geweldige mix. Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten.Ze hebben een geweldige line-up van 5 bandleden en 2 handige roadies.

Samen met hun technische PA vrienden, bieden ze een super show voor oud en jong. Of het nu een dorpsfeest, Oktoberfest, Kirmis of schutzenfest is, ze zijn erbij! O ja, de band speelt tussen april en eind oktober. Buiten deze periode hebben de bandleden 'vakantie.

Wenst u meer informatie over Zugabe!?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Zugabe!? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Zugabe: Zugabe huren, Zugabe inhuren, Zugabe boeken, boekingen Zugabe, artiestenbureau Zugabe, artiestenburo Zugabe, prijs Zugabe, boekingskantoor Zugabe, Partyband Zugabe, Oktoberfestband Zugabe, Oktoberfeestband Zugabe, Oktoberfest band Zugabe.

Meer informatie over Zugabe!

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Zugabe! zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Zugabe! is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Zugabe!. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zugabe! te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Zugabe!