BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bayrische 7

zeven maal vrouwelijk schoon!

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

foto van Die Bayrische Sieben, Duitse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Bayrische 7 nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Die Bayrische Sieben, Duitse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Bayrische 7 boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bayrische 7.

Biografie / informatie over boekingen van Die Bayrische 7
Die Bayrische 7 is een band uit het zuidduitse Bayern en bestaat uit 7 vrouwelijke musikanten uit het Volksstümliche Schlagergenre. De band werd in 1986 door de zeven dames opgericht en heeft gedurende hun bestaan verschillende bezettingen gekend. Die Bayrische 7 hebben voor Duitsland deelgenomen aan de bekende Grand Prix der Volksmusik in 1988. Hun lied Dirndl, Dearndl behaalde een 12e plaats, waarvoor de band een gouden plaat ontving. Sinds die tijd is de groep geregeld te gast bij verschillende volksstümliche TV programma’s. Toen ze voor het eerst te gast waren bij de ZDF Hitparade, behaalde ze meteen een nummer 3 notering. Daarnaast begeleiden ze soloartiesten tijdens hun tournee, waaronder Die Wildecker Herzbuben (Herzilein) en Die Geschwister Hoffmann. Regelmatig zijn de dames te horen op de Münchener Oktoberfesten en worden ze onder andere uitgenodigd voor optredens in Zuid Afrika en USA. Die Bayrische 7 spelen Duitse partyhits, volksstümlich, schlagers en bekende evergreens.

Wenst u meer informatie over Bayrische 7?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bayrische 7? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Bayrische 7: Die Bayrische 7 huren, Die Bayrische 7 inhuren, Die Bayrische 7 boeken, boekingen Die Bayrische 7, artiestenbureau Die Bayrische 7, artiestenburo Die Bayrische 7, prijs Die Bayrische 7, boekingskantoor Die Bayrische 7

Meer informatie over Bayrische 7

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bayrische 7 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bayrische 7 is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bayrische 7. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bayrische 7 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bayrische 7