BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Bläck Fööss

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Foto van Bläck Fööss, Kölschen dialectband bij oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Bläck Fööss nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Bläck Fööss, Kölschen dialectband bij oktoberfeestartiesten.nl

Bläck Fööss boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Bläck Fööss.

Biografie | Informatie over boekingen van Bläck Fööss
Deze bekende Keulse band is oorspronkelijk begonnen als coverband in de jaren 70 met voornamelijk covers van The Beatles, The  Kinks en The Hollies. Van hun eerste singel werden maar 2000 stuks verkocht en met het uitbrengen van de singel ‘Drink doch eine met’ werden ze door maar liefst 3 platenmaatschappijen benaderd. Maar al deze partijen wilden engelstalige nummers en geen Kölsch (Keuls dialect). Hun singel werd derhalve overal afgekeurd, totdat BASF in Ludwigshafen hem uitbracht. Het werd meteen een groot succes bij het publiek. Al snel werden de Black Fööss gevraagd bij diverse Duitse carnavalszittingen en carnavalsbals gevraagd, alleen werd het uiterlijk van de band niet echt gewaardeerd. Hun lange haar, jeans en op blote voeten (een knipoog naar de bandnaam) werd niet op prijs gesteld door de diverse carnavalsverenigingen. Maar toen de band verscheen op de diverse zittingen met hun elektrische gitaren en versterkers viel het zeer in de smaak bij het publiek! 

Nu, ruim 40 jaar later zijn vele nummers uit hun -meer dan 400 nummers tellend repertoire-, al lang tot evergreens verworden; Bye by my love, Du bes die Stadt u.a.  Sommige nummers hebben in Duitsland bijna de status van volksliederen. Nummers als Drink doch eine met, En unserem Veedel, Unsere Stammbaum behoren inmiddels tot het Kölsche culturele vastgoed. Tijdens hun toernee van dit jaar zullen ook de meest spraakmakende nummers van allerlei soort, te zien en te horen zijn. Kortom een optreden van Black Fööss is een feest voor oren en ogen!  

Wenst u meer informatie over Bläck Fööss?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Bläck Fööss? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Bläck Fööss boeken, Bläck Fööss inhuren, boekingen, Bläck Fööss, prijzen Bläck Fööss, gage Bläck Fööss, optreden Bläck Fööss, Caravans band Bläck Fööss, Keulse band Bläck Fööss, Duitse feestband Bläck Fööss, artiestenburo Bläck Fööss, boekingskantoor Bläck Fööss, artiestenbureau Bläck Fööss

Meer informatie over Bläck Fööss

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Bläck Fööss zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Bläck Fööss is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Bläck Fööss. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bläck Fööss te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Bläck Fööss