BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Dennie Christian

Dé vertolker van het Schlagerlied

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

4 sterren

Land

Duitsland

foto van Dennie Christian, Schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Dennie Christian nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Dennie Christian, Schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Dennie Christian boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Dennie Christian.

Biografie / informatie over boekingen van Dennie Christian
Wie schlager zegt, zegt Dennie Christian! Deze sympathieke zanger met ‘hart en ziel’ voor het schlagerlied kan niet ontbreken op uw Oktoberfeest. In 1975 scoorde Dennie Christian na drie singels zijn eerste grote hit ‘Rosamunde’, gevolgd door Besame Mucho, Marsipulami en vele andere tophits waarmee hij vele weken in de top 40 stond. Dennie Christian heeft in der loop der jaren de samenwerking met vele artiesten opgezocht waaronder Freddy Breck, Roy Black, Mieke en Vader Abraham. Als opvolger van Freddy Quinn, presenteerde Dennie Christiaan het bekende Schlagerfestival in Kerkrade en nam in 1991 ook de organisatie van het festival over. Dennie Christiaan behaalde in zijn muzikale carriere twee gouden singels, elf gouden LP´s en één platina Album. Met deze bagage in zijn achterzak zorgt Dennie Christian nog steeds voor een groot feest der herkenning!

Wenst u meer informatie over Dennie Christian?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Dennie Christian? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Dennie Christian boeken, boekingen Dennie Christian, Dennie Christian inhuren, gage Dennie Christian, prijs Dennie Christian, oktoberfest Dennie Christiaan, schlagers Dennie Christiaan, artiestenburo Dennie Christiaan, management Dennie Christian, artiestenbureau Dennie Christian

Meer informatie over Dennie Christian

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Dennie Christian zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Dennie Christian is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Dennie Christian. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Dennie Christian te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Dennie Christian