BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Dorfrocker

Rechtstreeks van het land

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Persfoto van Die Dorfrocker Oostenrijkse band bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Dorfrocker nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Dorfrocker Oostenrijkse band bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Dorfrocker boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Dorfrocker.

Biografie / informatie over boekingen van Die Dorfrocker
Marcus, Tobias en Philipp (Thomann) zijn drie broers en échte landjongens met alles wat daarbij hoort; ze gaan voor elkaar door het vuur, wonen nog steeds in hun Zuid Duitse geboortedorp en maken al van kinds af aan samen muziek! In vroegere tijden reed hun moeder hen elke week naar de plaatselijke muziekschool, alwaar de drie broers muziekonderwijs genoten.
Nu vele jaren later hoeven we Die Dorfrocker aan niemand meer voor te stellen.. Inmiddels zijn de Zuid Duitse broers internationaal bekend van hun optredens en opzwepende partyhits! Tegenwoordig kunnen we spreken van échte (dorf)Rock Stars! Met meer dan 900 bühne shows en 100 TV optredens de laatste jaren, zijn ze graag geziene gasten op de bekende Oktoberfeesten in binnen- en buitenland. Hun optredens zijn altijd energiek, 'recht vom Herz' en altijd vol humor!

Wenst u meer informatie over Die Dorfrocker?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Dorfrocker? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Dorfrocker boeken, Die Dorfrocker kuchen, Die Dorfrocker inhuren, prijs Die Dorfrocker, Ballermann party Die Dorfrocker, Oktoberfest Kuenstler Die Dorfrocker, Mallorca party Die Dorfrocker, Apres Ski feest Die Dorfrocker, boekingen Die Dorfrocker

Meer informatie over Die Dorfrocker

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Dorfrocker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Dorfrocker is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Dorfrocker. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Dorfrocker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Dorfrocker