BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Grubertaler

Stimmungsparty ohne Ende!

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Die Grubertaler Oostenrijkse band bij Oktoberfeest artiesten .nl

U kunt Die Grubertaler nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Die Grubertaler Oostenrijkse band bij Oktoberfeest artiesten .nl

Die Grubertaler boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Grubertaler.

Biografie / informatie over boekingen van Die Grubertaler
Als ze optreden, dan is het knallen! - Florian, Michael en Reinhard Klingenchmid, drie jonge volbloedmuzikanten uit het schilderachtige Tirolse Volderberg zijn met Die Grubertaler, de momenteel meest succesvolle band in de scene. Als een raket schieten ze omhoog in hun succesvolle carriere. De drie jonge sterren krijgen sympathie vanuit heel Europa, waar ze garant staan voor een Stimmungsparty ohne Ende! Die Grubertaler hebben al vele awards op hun naam staan zoals de Grand Prix der Volksmusik 2004, de prestigieuze Herbert Roth Award, de overwinning van de "Hitparade Achim's". In oktober 2007 werd ze ook bekroond met de "Best of the Mountain" Music Award als meest succesvolle artiest van het jaar en kregen ze goud voor hun album "Lang lebe die volksmusik." Ondertussen hebben zij de harten van talloze fans reeds gestolen! De drie muzikanten hebben duidelijk plezier in het maken van muziek. Van elk optreden maken ze dankbaar gebruik door hun fans mee te nemen in eerlijke, pure maar vooral feestelijke Volksmusik! Die party geht loss!

Wenst u meer informatie over Die Grubertaler?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Grubertaler? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Grubertaler huren, Die Grubertaler inhuren, Die Grubertaler boeken, boekingen Die Grubertaler, artiestenbureau Die Grubertaler, artiestenburo Die Grubertaler, prijs Die Grubertaler, boekingskantoor Die Grubertaler, kosten Die Grubertaler, management Die Grubertaler

Meer informatie over Die Grubertaler

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Grubertaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Grubertaler is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Grubertaler. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Grubertaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Grubertaler