BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Höhner

Viva Hollandia of Viva Colonia

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

Die Heuner, Keulse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Höhner nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Die Heuner, Keulse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Die Höhner boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Höhner.

Biografie / informatie over boekingen van Die Hohner
Ongetwijfeld kent u een of meerdere hits van deze populaire groep uit Köln. Vivia Hollandia is namelijk een bewerking van het originele ‘Viva Colonia’ dat door de Höhner in 2004 is uitgebracht. Die Höhner (vertaald "de kippen") is een van de vele populaire bands uit Keulen. Hun naam hangt samen met het feit dat ze tijdens de eerste jaren van hun bestaan, kippenkostuums droegen tijdens hun optredens en veren in het publiek strooiden. Hun eerste grote hit uit 1974 was Scheiß ejal, ob do Hohn bess oder Hahn. In 1978 gingen De Höhner een contract aan met voetbalclub FC Köln. Voor deze club schreven ze het lied ‘Unser Bock es Meister’. In de daaropvolgende jaren kreeg de Höhner verschillende prijzen, waaronder viermaal de 'Orden für das beste kölsche Lied' .

Vanaf het begin van de jaren '90 werden de Höhner ook steeds actiever buiten de carnavalstijd om. In 2000 kreeg de band de muziekprijs Echo voor hun verzamelalbum Best of - 25 Jahre en tweemaal goud voor de single Die Karawane zieht weiter. In 2003 scoorden ze hun eerste echte megahit met Viva Colonia, dat in heel Duitsland en bij het Oktoberfest zeer populair werd (later door Wolter Kroes vertaald in Viva Hollandia).

Wenst u meer informatie over Die Höhner?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Höhner? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Höhner huren, Höhner inhuren, Höhner boeken, boekingen Höhner, artiestenbureau Höhner, artiestenburo Höhner, prijs Höhner, boekingskantoor Höhner, kosten Höhner, management Hohner, Hohner huren, Hohner inhuren, Hohner boeken, boekingen Hohner, artiestenbureau Hohner, artiestenburo Hohner, prijs Hohner, boekingskantoor Hohner, kosten Hohner, management Hohner

Meer informatie over Die Höhner

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Höhner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Höhner is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Höhner. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Höhner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Höhner