BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Ötzi

De originele versie uit Oostenrijk

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Foto van de originele DJ Otzi via Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt DJ Ötzi nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van de originele DJ Otzi via Oktoberfeestartiesten.nl

DJ Ötzi boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Ötzi.


Biografie / informatie over boekingen van DJ Ötzi

DJ Ötzi timmert al wat jaartjes aan de weg. Waarschijnlijk ken je hem nog wel van Anton aus Tirol. De laatste hit van de geboren Oostenrijker is natuurlijk "Einen Stern”. DJ Ötzi (Sankt Johann in Tirol, 7 januari 1971) is een Oostenrijkse popartiest, wiens naam eigenlijk Gerhard Friedl luidt. In 1995 werd hij in een karaokebar ontdekt en begon hij een loopbaan als animator. Eerst in Oostenrijk, maar later ook op Mallorca in Spanje. Zijn muzikale doorbraak haalde DJ Ötzi onverwacht in 1999 met het après-ski-lied Anton aus Tirol. Dit werd niet alleen een hit in Oostenrijk, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, België, Luxemburg en Nederland. In 2001 haalde DJ Ötzi een nummer één hit in Groot-Brittannië, Frankrijk en Australië met het lied: "Hey Baby". Hij was daarmee de eerste Oostenrijker, die dit lukte. In ditzelfde jaar heeft hij ook een song opgenomen met de Nederlandse Hermes House Band. DJ Ötzi is herkenbaar door zijn wit gebreide mutsje. DJ Otzi is uitgeroepen tot meest succesvolle Oostenrijkse artiest in het buitenland.

Wenst u meer informatie over DJ Ötzi?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Ötzi? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Ötzi huren, DJ Ötzi inhuren, DJ Ötzi boeken, boekingen DJ Ötzi, artiestenbureau DJ Ötzi, artiestenburo DJ Ötzi, prijs DJ Ötzi, boekingskantoor DJ Ötzi, kosten DJ Ötzi, management DJ Otzi, gage DJ Otzi

Meer informatie over DJ Ötzi

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Ötzi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Ötzi is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Ötzi. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Ötzi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Ötzi