BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Geri der Klostertaler

voor alle Klostertaler fans!

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

5 sterren

Land

Oostenrijk

Persfoto van Geri der Klostertaler, accordeonist bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Geri der Klostertaler nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Geri der Klostertaler, accordeonist bij Oktoberfeestartiesten.nl

Geri der Klostertaler boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Geri der Klostertaler.

Biografie / informatie over boekingen van Geri der Klostertaler
De populaire vrolijkerd, multi-instrumentalist en entertainer "Geri" van de Klostertaler presenteert u met het typische Klostertalergeluid zijn albums en sluit aan waar de mannen van de Klostertaler zijn opgehouden. Geri der (ex-) Klostertaler is nu zelf als zanger en muzikant het middelpiunt van het success. Na het uitbrengen van hun laatste album besloten de heren van de Klostertaler ermee op te houden… Echter daar waar iets ophoudt, kan er ook een nieuw begin zijn en dat bewijst Geri, overtuigd van zijn muziek en het plezier dat hij hieraan beleeft. Meer dan 34 jaar waren die Klostertaler onderweg en brachten meer dan 40 albums en talloze hits uit die warden bekroond; meer dan 17 gouden platen, vier platina platen, meer dan 8 miljoen platen, winnaar van de echo's, de gouden stemvork, twee keer winnaar van de Grand Prix Volksmusik en vele andere prijzen.

Voor Geri der Klostertaler (hij bespeelt o.a. sax, panfluit, doedelzak, steirische, alpenhoorn, didgeridoo en xylofoon) is er een nieuw begin, maar hij wil vooral de vele trouwe fans  behouden en hun dat geven wat de vroegere Klostertalerfans gewend waren; goede nummers met veel sfeer! En dat is wat Geri der Klostertaler kan! 

Wenst u meer informatie over Geri der Klostertaler?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Geri der Klostertaler? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Geri Der Klostertaler boeken, Geri Der Klostertaler inhuren, boekingen Geri Der Klostertaler, prijs Geri Der Klostertaler, artiestenburo Geri Der Klostertaler, buchungen Geri Der Klostertaler, preis Geri Der Klostertaler, gage Geri Der Klostertaler, oktoberfest Geri Der Klostertaler, artiestenbureau Geri Der Klostertaler, management Geri Der Klostertaler

Meer informatie over Geri der Klostertaler

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Geri der Klostertaler zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Geri der Klostertaler is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Geri der Klostertaler. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Geri der Klostertaler te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Geri der Klostertaler