BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Guildo Horn

De enige echte!

Genre

Schlager Stars

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Duitsland

foto van Guildo Horn Schlagersänger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Guildo Horn nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Guildo Horn Schlagersänger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Guildo Horn boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Guildo Horn.

Biografie / informatie over boekingen van Guildo Horn
Guildo Horn, geboren in 1963 begon pas op zijn 29e op te treden als Schlagerzanger. Zowel solo alsook met zijn groep ‘Guildo Horn und die Orthopädischen Strümpfe’ is hij zeer succesvol in Duitsland en gaat nu zijn landsgrenzen verleggen naar Nederland! Zo heeft hij in 2015 zijn entree gemaakt op het Oktoberfest Sittard en mocht het op basis van zijn grote welslagen, in 2016 nógmaals dunnetjes overdoen! De optredens van Guildo Horn zijn namelijk altijd hilarisch, maf en onvoorspelbaar! Met zijn opvallende kostuums en opmerkelijke haardracht, zorgt hij voor veel (hilarische) wisselwerking met het publiek. Maar wel met enorm kwaliteitsbesef! Meer dan 20 jaar geleden heeft hij voor de eerste keer op het podium gestaan en sindsdien heeft hij ons blij kunnen maken met meer dan 2000 live concerten, over de 500.000 verkochte platen, en daarnaast ontelbare momenten van vreugde, feest, liefde, dans, geluk en plezier!

Guildo Horn is solo te boeken voor wie op zoek is naar een beetje reuring in de tent... De beste schlagerhits brengt hij met verve ten gehore! Echter, wel in een typisch, doldwaas en hilarisch ‘Guildo Horn jasje’! Kortgezegd, de tofste Duitse schlagers uit Guildo’s platenkeuken; eerlijk, puur en op smaak! Hier krijg je geen spijt van!

Wenst u meer informatie over Guildo Horn?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Guildo Horn? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Gildo Horn boeken, prijs Gildo Horn, optredens Gildo Horn, Guildo Horn inhuren, schlager zanger Gildo Horn, Duitse feestzanger Gildo Horn, Oktoberfest Guildo Horn, artiestenburo Guildo Horn, boekingskantoor Guildo Horn

Meer informatie over Guildo Horn

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Guildo Horn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Guildo Horn is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Guildo Horn. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guildo Horn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Guildo Horn